2016-02-13 09:02:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nyugodt, kellemes napra számíthat

Napi horoszkóp február 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Ön most nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott, másokra is jó hatással van. A családi programok jól sikerülnek, egy kisebb nézeteltérés adódhat, de önnek ezt is sikerül a kedvességével elsimítania.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Bika jegyében álló Hold kedvező hatással van önre. Most könnyedén megoldja a felmerülő problémákat, és jó hangulatban szervezi a hétvége programjait. Az este legyen a szerelemé! Ha ön egyedülálló, most megismerkedhet valakivel, aki lenyűgözi önt a személyiségével!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nyugodtan térjen el a megszokott programtól, töltse a kedve szerint ezt a napot. Az este romantikus hangulatban telik. Csak a párja féltékenysége okozhat problémát, jó lenne, ha tisztáznák a félreértést.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma minden azon múlik, hogy szán-e elég időt a pihenésre. Ha igen, akkor kellemes napra számíthat, ha azonban túl sok a tennivalója, akkor feszültté válhat. Ha ön egyedülálló, akkor este egy sorsszerű találkozásban lehet része. Hagyja magát meglepni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyében áll, ez jó hatással van önre. Érzelmes hangulatban lehet, töltse a párjával ezt a napot! Este fontos kérdéseket beszélhetnek át a kedvesével, talán a gyermekvállalás, vagy a költözés is szóba kerül...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Nyugodt, kellemes napra számíthat. Ma ne kezdjen bele nagyobb feladatokba, inkább pihenjen és kapcsolódjon ki.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nem sikerül megőriznie az objektivitását, elragadja a hév egy vita során. Próbálja alaposabban megfontolni a szavait, különben olyasmi is kicsúszhat a száján, amit nem is gondol komolyan...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma világos döntést hozhat arról, hogy mit tervez a közeljövőre, és ezt a párjával is meg tudja beszélni. A baráti találkozók különösen jól sikerülnek, este, ha teheti, menjen el szórakozni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Jó hangulatban ébred, ám sajnos nem a tervei szerint alakul a nap. Maradjon rugalmas, őrizze meg a humorérzékét a váratlan helyzetekben is!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A bolygók felerősítik önben a szerelem energiáit, most remekül érzi magát a párja társaságában. Ha ön egyedülálló, akkor ne habozzon, fogadja el a barátai meghívását, és menjen el szórakozni. Ma jók a kilátásai az ismerkedésre! A Merkúr és a Vénusz a Bak jegyében segít önnek kapcsolatot teremteni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll. Pihenjen, töltődjön fel, próbáljon ki egy új receptet, kényeztesse kicsit magát. Csak a legszükségesebbeket intézze el, mert most a jó közérzet a legfontosabb.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll, ön pedig érzelmes hangulatban lehet. Beszéljen ma nyíltan az önt foglalkoztató kérdésekről. Van valaki a környezetében, aki mélyen vonzódik önhöz, ha ön is így érez, akkor bátorítsa az illetőt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: